Vitsord

Jag är oerhört glad och tacksam för att du finns och att jag hittade dig! Du var ett fantastiskt stöd och gav fantastiskt fin hjälp genom hela processen! Du hjälpte och gjorde så att vi kunde uppfylla alla våra önskemål om hur vi ville träffa pappa, klä pappa och i övrigt hantera pappa och alla andra saker runt omkring. Det finns inget jag skulle vilja ha annorlunda gjort.

Dotter till avliden man, borgerlig begravning i kapell

Jag var verkligen mycket nöjd med gårdagen. Allt var så välordnat och löpte så bra och det uppstod en så fin gemenskap emellan oss deltagare trots att det rörde sig om många personer som vi inte alls kände och än mindre hade träffat. Dina och officiantens insatser var rakt igenom strålande! Stort tack till er båda för detta!

Vän till avliden man, borgerlig kvällsbegravning i restaurang- och konferenslokal

Tack Jenny-Ann för all förberedelse och alla detaljer! Du har verkligen guidat oss genom hela den här processen med omtanke och finess. Tack! Tusen tack igen Jenny-Ann för ditt engagemang och stöd och inte minst bra jobb! Jag vill tacka dig för att Du gjorde så att den här dagen blev en bra dag trots all sorg. NN och jag var på kyrkogården efteråt, allting så fint och värdigt. Tack ännu en gång!

Maka till avliden man, kyrklig begravning i kyrka
Tack för att du med värme och stor omsorg hjälpte oss att göra både ceremonin och minnesstunden så bra.

Dotter till avliden man, borgerlig begravning i Vilas lokaler

Hej underbara Jenny-Ann, ett enormt varmt tack till dig för att du gjorde denna dag så fin. Vad underbart vackert och genomtänkt ordnat av dig. Vi är otroligt nöjda! Minnesstunden blev också väldigt lyckad, med både skratt och gråt. Så otroligt fint du gjort i rummet i kyrkan för oss också. Det var så mysigt! Vi var även förbi blomsteraffären och tackade dem. Även de uppmärksammade att detta var en annorlunda och ovanligt fint ordnad begravning. Det var väldigt mysigt att höra tyckte vi!!! Hjärtligt hjärtligt tack! Vi är såå glada att det är dig vi har att göra med. Det känns väldigt tryggt! Många kramar från oss!

Sonhustru till avliden kvinna, katolsk begravning i katolsk kyrka

Underbara Jenny-Ann! Så lugn, så trygg och med mycket empati. Och samtidigt med stor kunskap och erfarenhet. Kommer att rekommendera alla jag känner och inte känner som behöver hjälp i den svåraste av stunder. En mysig, härlig och varm lokal hos Vila som känns långt ifrån en mörk och trist begravningsbyrå. Så otroligt glad att jag hade dig när min pappa hade gått bort. Bästa bästa bästa!

Dotter till avliden man, privat begravning på restaurang

Jenny-Ann Gunnarsson och Vila Begravning är en gåva att få möta i det svåra skedet att ta farväl av någon man älskar. Med stor empati och värme, omsorg in i minsta detalj och kärlek till det stora och lilla så bidrog Jenny-Ann till att göra vårt avsked så ljust och vackert det bara gick. Stort tack och familjens varmaste rekommendationer!

Dotter till avliden kvinna, kyrklig begravning i Vilas lokaler

Vi är sååå nöjda med ceremonin!

Dotter till avliden man, kyrklig begravning i kyrka